Harry-en-Elly-luieren-in-Turkije.reismee.nl

Laatste dag

Vannacht zijn er een heel stel al richting huis gegaan, tis gewoon stil aan het zwembad.

Volgens de gegevens reizen wij op tijd en worden vannacht om1.50 uur opgehaald om 6.05 uur te gaan vliegen en om 9.20 te landen op Schiphol, wat gaat de tijd snel, when your having fun !!!

Uitspraken en/of opmerkingen van de week;

@ Ich bin nicht mude,stoned, dronken, Ich bin geil !!!!!!

@ Ik heb ook wel eens iets opgezets in mijn lichaam !!! (top)

@ Kipfilettttttttttttttt

@ Toppieeeeeeeeeeeeeee

Ach vele gekke uitspraken die de meeste niet begrijpen als ze er niet bij zijn geweest.

Verders niet zo veel te melden dan dat het hier rond de 27 graden is vandaag en dat we er dubbel van gaan genieten vandaag.

Allemaal zonnige groeten uit Turkenland.

Elly

miranda groeneveld

joehoe El en Harry,
27graden, ik ben echt jaloers !! hahaha, nou geniet er nog maar van tis hier t naatje hoor en dat deze dag voor jullie nog maar lang mag duren.... Doeiiiiiiii en alvast een goede vlucht !!
Kussie,miranda.

QUEENIE

En ja, voor je het weet is de vakantie al weer voorbij....
Nog een goede tip van de week: koop zoveel mogelijk bling bling, hang het aan je lichaam of stuur het op naar Nederland. Een heerlijke vakantie moet eindigen met tastbare herinneringen, natuurlijk het liefst in de vorm van goud en diamant (deze is voor Harry, dé tip van deze week). Binnenkort is jullie huwelijksdag weer een feit en zal Elly onder haar kussen zoeken naar haar groeibriljant. En een opmerking in de trend van: "Daar zul je hem niet vinden, je moet iets lager zijn" nemen wij GEEN genoegen meer mee, toch El? Turkije is het uitgelezen land om voordelig je echtgenote altijd in de juiste stemming te krijgen/houden. Althans, zo werkt het bij mij. Tenslotte ZIT ik op een goudmijntje en wil dit graag regelmatig verzilverd zien in diamant en goud. Hoewel, een leuke Louis Vuitton tas is ook welkom en als dat niet voorhanden is vind ik Prada ook o.k.
Helaas, zal binnenkort zelf weer een keer naar Turkye moeten om alle collecties aan te vullen. Nog liefhebbers die zin hebben in een heerlijke massage, veel eten, eindeloos goedkoop winkelen en lekker weer? Ik stem voor ...............

Anja

hahaha Queenie ik weet niet wie je bent maar je bent een vrouw naar me hart lol.
Ben zeker een liefhebben van massage veel en lekker eten lekker winkelen en heerlijk weer ik stem ook voor.
en wel van 26 april tot 10 mei lijkt me geweldig :-).

We hebben het geweldig gehad we hadden ook een leuke ongecompliseerde groep iedereen deed waar die zin in had heerlijk geen gezeur enz.
Elly en Harry Edith en Jos Ton en Anita en al de kids Mitsie Jeroen Sjoerd Ashley en Felicia Nikki en Linda jullie hebben onze vakantie TOP gemaakt :-)Ook de mensen die er ook waren en er altijd zijn in okt het was reuzen gezellig BEDANKT!!!Hopelijk gaan jullie weer in april mei :-) en dan hopen we ook dat Mitsie zijn ouders ook mee gaan Moeten alleen de vader ff over halen .
Mits dat gaan we wel doen als we eens met zijn alle afspreken voor een reonie dan kunnen ze onze leuke verhalen horen.
Ben ook erg benieuwd naar de foto reportage's

Heel veel liefst Anja
Op naar de 11de keer :-)

Marcelle

@ Ich bin nicht mude,stoned, dronken, Ich bin geil !!!!!!

@ Ik heb ook wel eens iets opgezets in mijn lichaam !!! (top)

@ Kipfilettttttttttttttt

@ Toppieeeeeeeeeeeeeee

euhhh wij worden zwaar onderschat lees ik...... jullie denken toch niet dat wij met molentjes lopen hahaha.

Groetjes Marcelle

Elly

Molentjes?

Marcelle

yep, ken je die uitdrukking niet? euhh hoe zeg ik dat netjes...met molentjes lopen is "een beetje geestelijke achterstand hebben " :-)

Groetjes Marcelle

ps: het zijn trouwens erg leuke foto's en het ziet er daar prima uit!