Harry-en-Elly-luieren-in-Turkije.reismee.nl

Nog een paar dagen, en dan lekker luieren.

Vriendjes;

Nog 1 dag werken, en dan de koffers inpakken.

Heb mijn boek met Spaans klaar liggen om mee te nemen, is toch heerlijk aan het zwembad met een cocktail rustig te leren.

Intussen hebben we de tickets voor de volgende vakantie al geboekt, we gaan in Juni weer terug naar Costa Rica, nu het zuiden van het land bezoeken, na de vakantie zal ik een nieuwe reisblog aanmaken.

Maar voor nu eerst lekker genieten bij Delphin Deluxe Resort.

Heb van Tettje een Hamam bezoek gekregen voor mijn verjaardag dus ben benieuwd.

Dinsdag een nieuw verslag.

Harry en Elly

miranda groeneveld

Lekkerrrrrrrrrr, alvast goede reis, maar ik spreek je nog wel en we gaan alles weer volgen van jullie.
Have fun !!
xxxx,miranda.

Willem

Een Hamam bezoek is geweldig!!Heb dat laatst op TV gezien!!Net een sprookje!!Zeker doen hoor!!

Queenie

Ja die Haman staat mij ook nog bij, ha ha ha.
Laat je na het baden niet 'OVERALL" masseren door jonge jongetjes. Hoewel: je hebt daarna nog jaren om te vertellen dat jij op jouw leeftijd toch maar mooi een jong kereltje aan je lijf hebt gehad.

Willem

Nou...met die mooie jongetjes valt het wel mee hoor!!Vrouwen gaan apart en daar komen geen mannen hoor!Misschien een vrouw met een behaarde rug!!Hahahahaha!!!Nee hoor,ze weten echt wel wat ze doen en de vrouwen zijn daar goed verzorgt gelukkig.Je krijgt een heerlijke massage,sauna,olien etc. dus echt wel een aanradertje!

Queenie

Nou, IK heb een massage gehad van een heeeeel jong knulletje. En hij masseerde werkelijke ALLES. Ik wist niet wat me overkwam maar ik heb het maar over me heen laten komen. Tja; op mijn leeftijd is ALLES meegenomen......

willem

Oke dan!!Nou,dan gaat Elly heel wat meemaken daar!!Hahahahaha!!Ik hoop dat ze voorbereid is!!Het is wel goed voor je ego trouwens!

Elly

Laat maar komen die jonge jongens........................

willem

Nou,ik zie al dat je er helemaal klaar voor bent!Kijk maar uit dat Harry niet jaloers wordt hahahaha!!

queenie

Gewoon gaan liggen, ogen open houden en genieten !
Gebeurt maar 1 maal in je leven......

Willem

Oke,ogen dicht en gaan liggen!!Heerlijk maar dalijk toch verrast zijn en de hele dag van slag zijn??Straks wil je niks anders meer hahahahaha!!